Ruil- en retourbeleid By Dreams

Ruil- en retourbeleid

By Dreams hoopt dat je helemaal tevreden bent met je bestelling. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@by-dreams.com. Het is mogelijk bestellingen te retourneren of te ruilen.

Ruilen of retourneren

Als een bestelling is gedaan op onze website www.by-dreams.com en bezorgd met pakketpost, dan kan het binnen 14 dagen worden geretourneerd of geruild (wettelijke zichttermijn bij koop op afstand). Neem in dat geval altijd eerst contact met ons op via info@by-dreams.com. Het aankoopbedrag van alle onbeschadigde, correct geretourneerde artikelen wordt binnen 7 werkdagen gecrediteerd op de creditcard of bankrekening van de oorspronkelijke koper. Houd er rekening mee dat je bank enkele dagen nodig kan hebben om de transactie te verwerken, nadat ze de informatie van ons heeft ontvangen.

Alleen ruilen

Heb je een bestelling via de site besteld en betaald en je hebt het zelf afgehaald of het is door ons bezorgd? Dan kan het niet worden geretourneerd, maar wel geruild, of je kunt een waardebon ter waarde van het aankoopbedrag krijgen zodat je op een ander moment een ander item bij ons kunt kopen. Neem ook in dit geval altijd eerst contact op met ons via info@by-dreams.com.

De kosten die gemoeid zijn met retournering of ruiling zijn voor rekening van de klant. Wij raden aan om je retourzending of ruiling via een transporteur te versturen die een zogenaamd trackingnummer verstrekt, zodat je zeker weet dat deze niet verloren gaat. Wij accepteren geen retourzendingen van goederen die niet via deze website zijn gekocht. Vanwege de veiligheidsrestricties kunnen wij niet méér vergoeden dan de aankoopprijs (excl eventuele verzendkosten) van het artikel. Het staat By Dreams vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.

Beschadigde artikelen

Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd met pakketpost. Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd. Ruilen voor een ander item uit onze webshop is mogelijk. Indien mogelijk kunnen artikelen op verzoek worden gerepareerd. Dit gebeurt alleen wanneer wij van mening zijn dat deze artikelen beschadigd en te repareren zijn. Op reparaties geven wij geen garantie.

© 2017 By Dreams. Alle rechten voorbehouden. Het auteursrecht op materiaal dat op deze website is gepubliceerd berust bij By Dreams. Alle rechten voorbehouden.

By Dreams behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Wanneer je de website blijft bezoeken, ga je akkoord met deze wijzigingen.